Επιτέλους! Σταματήστε τον "γιορτασμό" των καταστροφών,του αίσχους και του ψεύδους, αφού δεν μπορείτε να σταματήσετε 200 μπαχαλάκηδες.

Για άλλη μία φορά η πολιτεία στάθηκε ανίκανη, ίσως και ετσιθελικά, να αντιμετωπίσει τις αθλιότητες, τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές και το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, από τα κωλόπαιδα του Πολυτεχνείου και των Εξαρχείων.
Ο απαράδεκτος αυτός "γιορτασμός" ενός ψεύτικου μύθου, ο οποίος συντηρείται μόνο για πολιτικούς σκοπούς και σκοπιμότητες, καταλήγει κάθε φορά σε καταστροφές περιουσιών κράτους και πολιτών, σε παράλυση αρμοδίων υπηρεσιών, σε ανικανότητα της πολιτείας να επιβάλει την θέλησή της, πρός τέρψη των μπαχαλάκηδων....
Ιδού μερικές από τις υπέροχες προσπάθειες αντιμετωπίσεως του επαναλαμβανόμενου "φαινομένου".

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έχει δώσει την συγκατάθεσή του για επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο Πολυτεχνείο, σε περίπτωση που διαπιστωθεί η διάπραξη αυτόφωρων κακουργηματικών πράξεων, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τη σχετική νομοθεσία.

Προς το παρόν, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ζητηθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις η συνδρομή εισαγγελέα. Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα η Εισαγγελία της Αθήνας δεν έχει λάβει κάποια επίσημη ενημέρωση από τις πρυτανικές αρχές για διάπραξη αξιόποινων πράξεων εντός του χώρου του Πολυτεχνείου.

Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι ουδέποτε έχει πάει άδεια του εισαγγελέα για έφοδο μέσα στον χώρο του Πολυτεχνείου. Προσθέτουν, όμως, ότι λίγη ώρα πριν τις 20:00, έλαβαν έγγραφο από τον εισαγγελέα, που ρωτούσε για το εύρος των ζημιών που προκλήθηκαν.

Μόνο νωρίς το απόγευμα οι πρυτανικές αρχές είχαν ειδοποιήσει με ενημερωτικό σημείωμα την Εισαγγελία ότι άτομα είχαν εισέλθει εντός του Πολυτεχνείου, αλλά χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή να έχουν διαπραχθεί βανδαλισμοί.

Πλέον, μετά τη συγκατάθεση της Εισαγγελίας Αθηνών για επέμβαση εντός του Πολυτεχνείου σε περίπτωση διάπραξη κακουργημάτων, είναι στην κρίση των αστυνομικών αρχών το τι ακριβώς θα πράξουν, εφόσον διαπιστώσουν ότι διαπράττονται τέτοια φύσεως αδικήματα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, παρακολουθώντας τις εξελίξεις

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιορταζουμε αυτους που καταστρεψανε την Ελλαδα......Λαλιωτη-Δαμανακη κλπλπ........

η ΝΔ τι ρολο παιζει???????? Κυριακο ερχονται οι εθνικιστες..........