Φτυστέ τους! Ψηφίζουν για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο θα πληρώσουν οι Έλληνες.

Καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το άρθρο για την δημιουργία του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, ωστόσο το ψήφισαν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης και έτσι το άρθρο που κάνει νόμο του κράτους την ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, έγινε δεκτό στην πρώτη, καθοριστική ψηφοφορία.

Απομένει η ψήφιση κατ'άρθρον και στο σύνολό του τού νομοσχεδίου, μια τυπική, πλέον διαδικασία.

Συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής τάχθηκαν υπέρ ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι, ενώ το καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν η Χρυσή Αυγή η οποία διαφωνεί με την κατασκευή του τζαμιού και η Ένωση Κεντρώων.

Μάλιστα η Χρυσή Αυγή ήταν το πολιτικό κόμμα που πρώτο ανέδειξε το θέμα της κατασκευής του και έχει ταχθεί επανειλημμένως κατά της ανέγερσής του διαβλέποντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την ελληνική κοινωνία. .

Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους θα κοστίσει 946.000 ευρώ, που θα πληρώσουν οι Έλληνες για να ισλαμοποιηθεί η πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη έχει ανοίξει η συζήτηση για τα τζαμιά, τους χρηματοδότες τους ολόκληρο, σχεδόν, το ελληνικό πολιτικό φάσμα, ψηφίζει υπέρ της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους.

Σχόλια